Rohkenin tässä availla vuodatusta. Kirjootuskanavaa eli paikkaa, mistä voivat ystävät/sukulaaset käydä tsekkaamas vähäsen miten täällä elo sujuu. En tiedä onko tämä fiksu veto eli ei, mutta yritetäänpä kokeilla.

 Minä nyt en ole ollut netissä näinä ensim. viikkoinakaan kovin hapinesta, ku on nyt ollut niin pajon kaikkea muuta.Suorastaan on kiirustakin pitänyt. Ja eikä nämä linjatkaan nyt ole olleet aina ns. vedossa. On ollut tuota "takkuilua vähä liikaakin.Saanalle se on ollut varmasti hankalinta, koska koulunkäynti vaatii niin paljon, myös nettiä.

Jari lähti eilen Intiaan, joten kolmistaan koitamme saada Kiinakuukauden täyttymään. Lauantaina kävimme Hong Kongissa. Disneylandissa.Olihan se eräänlainen rahankeruu kohde? Lasten toive täytetty. Taisivat olla pettyneitä, koska odottivat varmasti enemmän huvipuistokohdetta. Onpa sekin ny nähty.Kuvan kuvaa ei jääny muistoksi, kun kameran laturi on hukassa (= ehkäpä Kemijärvellä?). Sinänsähän Honkkari on kyllä nähtävyys rakennuksineen. Siellä tulee kyllä käydä toisilla ohjelmilla varustetulla matkalla.Parempi reissu toiste sitte.  

Koti on pikkuhiljaa muodostumas, noin niinkuin sisustuksellisesti. Muuttolaatikot saapuivat viime viikolla, ja tällä viikolla on saapunut tipotellen huonekaluostoksia. Viimeiset hankinnat ensiviikolla.

"Moon cake"(tms.) on lähestymässä, josta johtuen perhettä oli muisteetu kutsulla " johonkin  juhliin". Yksiäkään juhlakenkiä ei ole löytynyt, ja ensimmäinen tanttukin on kovasti pitkittyneellä toimituksella..... Pitänee lähteä katuräätäleille vissiin jo varmutteeksi. Lapsille nuo tilaisuudet taitavat olla vähä rankkoja, vaan kutusuun tulisi kuitenkin vastata täydellä miehityksellä. Pitänee vähä haastatella naapurin ystävää ( heillä 3 vuosi menossa), ehkäpä kokemusta aiheesta on jo informaatioksiki asti.